Pęczek rzodkiewki
Ogórek na mizerię jak krótki to dwa
1 młoda kalarepka
1 pęczek młodej marchewki
1 papryka czerwona i zielona
Sos
Pęczek pietruszki zielonej
6 ząbków czosnku
1 łyżeczka kminu rzymskiego
szczypta soli
150 ml oliwy z oliwek
Wykonanie:
Miksujemy pietruszkę, czosnek, kmin, sól na gładką masę ( można skropić lekko sokiem z cytryny)
Miksując powoli dolewamy oliwy aż powstanie gładki sos.
Kawałki warzyw moczymy w sosie i spożywamy:)
Wоah! I’m really digging the template/theme of this site.
It’s simple, yet effectiνe. A lot of timeѕ it’ѕ
very difficult to get that „perfect balance” betѡeen usability and visual appeaгance.
I must say that yߋս’ve done a superb joƅ with this.
In addition, the blog loads vedy fast for me on Chrome. Εxceptional Вlog!
Thank you this good news.